За нас


Ню Травълс Ейдженси е създадеда през 2000 г. от италиански инвеститори с опит в икономиката и туризма . Ню Травълс Ейдженси е един от първите туроператори промоутъри на круизните пътувания на българския пазар . Компанията вече 16 години изпраща хиляди българи на невероятни круизни пътешествия по цял свят . Ние сме официален представител на Costa Cruises , MSC Cruises , Hurtigruten , Celestyal , Silversea, Star Clippers , Aqua Expeditions и мн. други круизни компании , а за вас се грижат специалисти с дългогодишен опит и професионален трейнинг. Компанията е български туроператор , с лиценз PK-01-6790 и предлага всички видове продукти за вашето пътуване – круизи , самолетни билети , хотели , трансфери , почивки , ваканции , екзотични пътувания и др. 

Нашата мисия е да организираме до най-малък детайл Вашето незабравимо пътуване , предлагайки висококвалифицирано и лично обслужване към всеки клиент . Основната ни цел е да предлагаме специализирани и нови продукти на българския пазар и да бъдем на разположение и винаги до всеки клиент .

Визията на Ню Травълс Ейдженси е “италианският начин да преоткриеш света“  , това което се опитваме да промотираме като обслужване , качество , красиви места , гурме кухня и онзи „ dolce vita” маниер , да се наслаждаваш на живота и да се обогатяваш посещавайки нови места и култури.

За повече информация  заповядайте на по едно истинско италианско кафе  в офиса ни от Понеделник до Петък между 9:30 – 18:30

Tел.:

+ 359 2 464 04 00/1

Teл./Факс:

+ 359 2 464 04 05

Адрес на офиса

София 1000
ул. Граф Игнатиев № 7а
България

E-mail:

nta@nta.bg

Сайт:

www.nta.bg

 

Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас