ЮЖНА АМЕРИКА

КУБИНСКА МЕЧТА
Маршрут
Havana (Cuba), Montego Bay (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Havana (Cuba)

Продължителност
7 нощувки

Дати на отплаване
14.01.2020 г.,   28.01.2020 г.

Пристанище на отплаване
Хавана
от 549 €


Кораб
Цени
Описание
MSC Opera
Брой пътници: 1712
Брой екипаж 740
Последна година на реновация: 2014
Година на пускане на вода: 2005
Тонаж: 59058.00
Ширина: 28.80
Дължина: 251.25
Скорост: 21.00
Електрическо напрежение: 220


MSC Opera принадлежи към флотилията на MSC Cruises, клас Lirica. Корабът е относително малък, което предполага по-малко места за развлечение на борда, но от друга страна е много подходящ за една по-спокойна почивка, в по-фамилиарна обстановка и персонално внимание.

Удобства
БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ
На борда на MSC Opera има 5 дневни и нощни заведения – барове, дискотека, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. MSC предлагат и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията може да спестите малко пари.

La Cabala Piano Bar

Byblos Disco


УСЛУГИ НА БОРДА
Спорт, релакс и забавления MSC Opera разполага с разнообразни опции, както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има 2 басейна и игрище за мини голф, СПА център и театър, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми. Следните дейности са включени в цената на круиза: Фитнес Басейни – два външни басейна Две джакузита Мини голф Допълнителна такса се плаща за: СПА център Маникюр, педикюр, фризьор


Каюти
Inside classic


Outside Classic


Balcony Classic


Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас