СВЕТОВНИ КРУИЗИ

21 ДНИ ОТ САВОНА ДО ДУБАЙ
Маршрут
Italy, Greece, Jordan, Oman, United Arab Emirates

Продължителност
20 нощувки

Дати на отплаване


от 1259 €


Кораб
Цени
Описание
Costa Diadema
Брой пътници: 3724
Брой екипаж: 1253
Последна година на реновация: -
Година на пускане на вода: 2014
Тонаж: 132.00
Ширина: 37.20
Дължина: 306.00
Скорост: 22.50
Електрическо напрежение: 110


Новото петзвездно попълнение на Costa cruises - Costa Diadema. Най-новият и луксозен кораб на Costa Cruises, Costa Diadema прави първото си плаване само преди 2 години, през 2014 г. Той притежава всички модерни удобства и характеристики на високите класове кораби като басейн с подвижен стъклен покрив, който позволява съоръжението да се използва дори и при лошо време, 4D кино, огромен СПА център. На борда ще откриете над 7000 оригинали и копия на произведения на изкуството от съвременни автори.

Удобства
ГАСТРОНОМИЯ
Costa Cruises се смята за една от компаниите с много добра кухня. Различни ястия от нея може да опитате в един от 7-те ресторанта на борда на Costa Diadema. 3 от тях са включени в цената на круиза и няма да се наложи да плащате за храна допълнително, в останалите 4 се заплаща фиксирана такса за вечеря или според цени в меню.
Във всички ресторанти, обаче, ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза.
С изключение на гала вечерите, официално облекло по време на хранене не се изисква. През деня то може да е в рамките на ежедневното, а вечер – спортно елегантно.
Ресторанти без допълнително заплащане:
Fiorentino Restaurant
Adularia Restaurant
Corona Blu
Ресторанти с допълнително заплащане:
Club Diadema – фиксирана такса от 25 евро
Tavola Teppanyaki – фиксирана такса от 30 евро
Samsara Restaurant – фиксирана такса от 25 euros
Piazza Pizza – 6.50 евро на пица
Gelateria Amarillo – 1.50 евро за сладолед


БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ
На борда на Costa Diadema има 10 дневни и нощни заведения – барове, дискотека, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните и специален бар за пушачи. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. Costa Cruises предлага и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията може да спестите малко пари.


УСЛУГИ НА БОРДА

Спорт, релакс и забавления
Costa Diadema разполага с разнообразни опции, както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има мултифункционално спортно игрище, 3 басейна и фитнес, огромен СПА център с пълен набор от СПА процедури и услуги и театър на 3 етажа, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми.
Следните дейности са включени в цената на круиза:
Спортно игрище – пригодено за игра на баскетбол, футбол, волейбол Писта за джогинг – специална алея за тичане на открито Фитнес – добре оборудван фитнес с голям брой уреди за различни типове тренировки. В него не се допускат лица под 16 г. Групови занимания по аеробика и фитнес Джакузита - на борда на Costa Diadema ще намерите 5 външни джакузита Басейни – корабът разполага с 2 външни басейна, един от тях е оборудван с подвижен стъклен покрив, което позволява да се използва и при лошо време. За децата има и детски басейн Театър Emerald и всички организирани спектакли по време на круизаното пътуване
Допълнителна такса се плаща за:
Спортни тренировки и уроци: индивидуални фитнес тренировки с инструктор; уроци по танци, йога, пилатес. Средната цена е за 1 посещение е €12 СПА център Samsara – и всички процедури в него - той е с площ 6000 кв.м и разполага турска баня, термална баня, сауна, стаи за аромотерапия, специални стаи за отдих, UVА солариум, малък басейн за таласотерапия, салон за красота Това не важи изцяло за пасажерите, настанени в каюти Samsara, за които ползването на някои услуги са безплатни PlayStation игри 4D кино Маникюр, педикюр, фризьор
С деца на круиз
Costa Cruises се грижат едновременно за забавлението на децата и безгрижната почивка на родителите със своята програма Costa Kids Program. Тя включва всички детски занимания – те може да бъдат: • карнавали, пица партита, уроци по: италиански, пластика, рисуване, танци за деца; игри, спортни състезания, музикални вечери; диско партита; • занималня и детска градина за деца от 3 до 11 години – безплатна до 23:30 ч. през нощта. Тези детски занимания са включени в цената на круиза и са организирани и водени от млади хора, специално обучени за работа с деца. Провеждат се почти през целия ден: от 9 до 12 ч., от 15 до 18 ч. и от 21.30 до 23.30 ч. и са съобразени с възрастта на децата, които са разделени на 2 групи: • Squok Club – деца от 3 до 11 години; • Teens Club – деца между 12 и 17 години.


Палуби
Палyби
Каюти
Inside Classic
Цена на човек в двойна каюта.

Outside
Цена на човек в двойна каюта.

Balcony Classic
Цена на човек в двойна каюта.

Suite
Цена на човек в двойна каюта.

Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас