СВЕТОВНИ КРУИЗИ

Mauritius, Seychelles, Oman, Jordan, Israel, Greece, Italy, France, Spain 27 days / 26 nights
Маршрут
Port Louis (Mauritius), Victoria (Seychelles), Salalah (Oman), Aqaba (Jordan), Eilat (Israel), Rhodes (Greece), Heraklion/Creta (Greece), Katakolon / Olympia (Greece), Reggio Calabria (Italy) , Civitavecchia (Italy), La Spezia (Italy), Savona (Italy), Marseilles (France), Barcelona (Spain)

Продължителност
26 нощувки

Дати на отплаване


от 2099 €


Кораб
Цени
Маршрут
Описание
Costa neoRiviera
Брой пътници: 1600
Брой екипаж: 507
Последна година на реновация: 2013
Година на пускане на вода: 1999
Тонаж: 48.00
Ширина: 37.80
Дължина: 216.00
Скорост: 19.50
Електрическо напрежение: 110


Costa neoRIVIERA е построен през 1999 година като Ibero Mistral и след малко повече от 10 години служба на Ibero Cruises преминава в собственост на Costa и през 2013 година е напълно реновиран. Той е и първият кораб от Neo концепцията на италианската компания, която намери най-добрия начин да възроди по-старите си кораби залагайки на нестандартни дестинации с повече време и възможности за забавление на сушата. Друг важен аспект при корабите от клас Neo е, че са ориентирани предимно за възрастни. Основната част от гостите на кораба са от Италия, Франция, Англия, Испания и Германия и по-малко от Америка.

Удобства
ГАСТРОНОМИЯ
Costa Cruises се смята за една от компаниите с много добра кухня. Различни ястия от нея може да опитате в един от 6-те ресторанта на борда на Costa neoRIVIERA. Във всички ресторанти ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза. С изключение на гала вечерите, официално облекло по време на хранене не се изисква. През деня то може да е в рамките на ежедневното, а вечер – спортно елегантно.


БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ
Нощен живот, описание На борда на Costa neoRIVIERA има 8 дневни и нощни заведения – барове, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. Costa Cruises предлага и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията може да спестите малко пари.


Спорт, релакс и забавления
Costa neoRIVIERA разполага с разнообразни опции, както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има мултифункционално спортно игрище, 2 басейна, 2 джакузита, солариум и фитнес, СПА център с пълен набор от СПА процедури и услуги и театър на 2 етажа, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми. Следните дейности са включени в цената на круиза: Спортно игрище – пригодено за игра на баскетбол, футбол, волейбол Солариум Фитнес – добре оборудван фитнес с голям брой уреди за различни типове тренировки. В него не се допускат лица под 16 г. Джакузита - на борда на Costa neoRIVIERA ще намерите 3 външни джакузита Басейни – корабът разполага с 2 външни басейна и един детски басейн Ravello Theatre и всички организирани спектакли по време на круизаното пътуване Допълнителна такса се плаща за: Спортни тренировки и уроци: индивидуални фитнес тренировки с инструктор; уроци по танци, йога, пилатес. Средната цена е за 1 посещение е €10 СПА център – и всички процедури в него - той е с площ 6000 кв.м и разполага турска баня, термална баня, сауна, стаи за аромотерапия, специални стаи за отдих, солариум, салон за красота Маникюр, педикюр, фризьор


Costa Kids Program
С деца на круиз Costa Cruises се грижат едновременно за забавлението на децата и безгрижната почивка на родителите със своята програма Costa Kids Program. Тя включва всички детски занимания – те може да бъдат: • карнавали, пица партита, уроци по: италиански, пластика, рисуване, танци за деца; игри, спортни състезания, музикални вечери; диско партита; • занималня и детска градина за деца от 3 до 11 години – безплатна до 1.30 ч. през нощта. Тези детски занимания са включени в цената на круиза и са организирани и водени от млади хора, специално обучени за работа с деца. Провеждат се почти през целия ден: от 9 до 12 ч., от 15 до 18 ч. и от 21.30 до 23.30 ч. и са съобразени с възрастта на децата, които са разделени на 2 групи: • Squok Club – деца от 3 до 11 години; • Teens Club – деца между 12 и 17 години.


Интернет
На борда на Costa neoRIVIERA имате достъп до безжичен и кабелен интернет. • Wi-Fi връзка е осигурена във всички общи части и някои каюти за ползване от собствен компютър, телефон, таблет или друго устройство; • кабелен интернет пък се ползва на настолни компютри в компютърната зала


Палуби
Costiera Amalfitana
Каюти
Inside
Изборът от каюти на борда на кораба включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон и различни апартаменти. Стандартните каюти имат разделение на класове Classic и клас Premier, вторият от които предоставя на пасажерите повече възможности и екстри.

Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас