КАРИБСКИ ОСТРОВИ

RoyalCaribbean Eastern Caribbean
Маршрут
Fort Lauderdale (Florida), Philipsburg (St.Maarten), San Juan (Puerto Rico), Labadee (Haiti), Fort Lauderdale (Florida).

Продължителност
7 нощувки

Дати на отплаване


Пристанище на отплаване
Маями
от 540 $


Кораб
Цени
Описание
ALLURE Of The Seas
Брой пътници: 6296
Брой екипаж: 2384
Последна година на реновация: -
Година на пускане на вода: 2010
Тонаж: 225.00
Ширина: 47.00
Дължина: 362.00
Скорост: 22.60
Електрическо напрежение: 220/110


Затаете дъх пред чудото в круизната индустрия, гордостта на Royal Caribbean – Allure of the Seas. С 18 палуби, дължина 362 м, и капацитет от над 6200 души, той е един от най-големите кораби в света - почти 5 пъти по-голям от Титаник и по-дълъг от 3 футболни стадиона и Айфеловата кула. С него може да се сравнява единствено корабът му близнак – Oasis of the Seas, с който съставят новия величествен клас кораби на RCI - Oasis.

Allure of the Seas впечатлява не само с размери, но и успешното създаване на чувство за подреденост и уют сред пасажерите, въпреки тези размери. Това е постигнато чрез специален дизайн и концепция за разделяне на кораба на т. нар. “квартали” (neighborhoods) – 7 тематични зони, всяка, от които предоставя различен тип преживяване и дейности. Сред тях са: зоната за спорт Pool and Sports Neighborhood, зоната за отдих и фитнес Vitality at Seas SPA and Fitness Neighborhood, зона за забавления Entertainment place, удобствата за деца и младежи – Youth Zone и вътрешната търговска улица - Royal Promenade.

Ако изброените „квартали” или поне части от тях се срещат и на други големи кораби на Royal Caribbean, то последните два са единствени по рода си.

На борда на Allure of the Seas ще намерите отново - както и на борда на Oasis of the Seas - парк в открито море: Central Park, носещ името на популярния парк в Ню Йорк. Eдин истински оазис на борда на кораба, прекрасно място за релакс, разходка или пикник сред зеленина, дървета и цветя. Уникална по своята същност е и изпълнената с живот крайбрежна улица на Allure of the Seas - the Boardwalk, изградена по подобие на изпъстрените с кафенета, ресторанти, бутици и магазини за сувенири улици, следващи брега на морето в крайморските градчета.

Неповторим в технологично отношение и иновации, Allure of the Seas представя революционни за света на круизите съоръжения като единствения акватеатър, с най-дълбокия басейн на борда на кораб, въжен тролей за екстремно спускане над “крайбрежната улица”, плаващ бар – движещ се вертикално между 3 палуби и други.

Всичко това е подплатено с отлично обслужване от подбрани служители на Royal Caribbean.

Allure of the Seas е повече от кораб. Той е един плаващ луксозен курорт, който предлага толкова много опции за хапване, спорт, забавления, култура и отдих, че няма да Ви се иска да го напуснете.

Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас