АФРИКА И ИНДИЙСКИ ОКЕАН

India, Maldives 8 days / 7 nights
Маршрут
Bombay/Mumbai (India), New Mangalore (India), Cochin (India), Male (Maldives), Male (Maldives)

Продължителност
7 нощувки

Дати на отплаване


от 499 €


Кораб
Цени
Маршрут
Описание
Costa neoClassica
Брой пътници: 1308
Брой екипаж: 920
Последна година на реновация: 2014
Година на пускане на вода: 1991
Тонаж: 52.00
Ширина: 31.00
Дължина: 220.00
Скорост: 18.50
Електрическо напрежение: 220/110


Costa neoClassica, пуснат на вода през 1991 година като Costa Classica, след основен ремонт през 2014 година се присъединява към Neo - концепцията на Costa Cruises, която има за цел да предложи на потребителите "различни круизи" до уникални дестинации. Круизната компания залага на природните забележителности, културни и архитектурни паметници и най-важното - на повече време във всяко пристанище. През времето, което корабът е на котва, пасажерите могат да се възползват от кулинарни изкушения по традиционни, местни рецепти както на сушата, така и на борда.

Удобства
ГАСТРОНОМИЯ
Costa Cruises се смята за една от компаниите с много добра кухня. Основен ресторант Tivoli разполага с 825 места, разпределени на маси за двама и четирима или големи компании от по десет човека. Кухнята предлага италиански специалитети всеки ден: паста, пица, риба, както и различни ястия, повлияни от регионите, в които плава корабът. Десертите са на изключително високо ниво. The Il Dolce Amore Patisserie предлага сладкарски изделия. La Taverna Pizza предлага основно италиански специалитети. Във всички ресторанти ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза. С изключение на гала вечерите, официално облекло по време на хранене не се изисква. През деня то може да е в рамките на ежедневното, а вечер – спортно елегантно.


УСЛУГИ НА БОРДА
Два открити басейна Две джакузита Библиотека Казино Бизнес център Фитнес център СПА център Театър Фреш бар


С деца на круиз
Costa Cruises се грижат едновременно за забавлението на децата и безгрижната почивка на родителите със своята програма Costa Kids Program. Тя включва всички детски занимания – те може да бъдат: • карнавали, пица партита, уроци по: италиански, пластика, рисуване, танци за деца; игри, спортни състезания, музикални вечери; диско партита; • занималня и детска градина за деца от 3 до 11 години – безплатна до 23.30 ч. Тези детски занимания са включени в цената на круиза и са организирани и водени от млади хора, специално обучени за работа с деца. Провеждат се почти през целия ден: от 9 до 12 ч., от 15 до 18 ч. и от 21.30 до 23.30 ч. и са съобразени с възрастта на децата, които са разделени на 2 групи: • Squok Club – деца от 3 до 11 години; • Teens Club – деца между 12 и 17 години.


Палуби
Описание на Палуби
Каюти
Inside
Изборът от каюти на борда на кораба включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон. Корабът разполага само с 10 апартамента, които осигуряват ВИП привилегии като приоритетно чекиране, личен иконом на разположение, свежи цветя, плодове, избор на маса в ресторантите. Стандартните каюти имат разделение на класове Classic и клас Premier, вторият от които предоставя на пасажерите повече възможности и екстри.

Outside
Classic

Suite with Ocean View Balcony
Suite with Ocean View Balcony

Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас