СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

Celebrity Constellation От Рим до Абу Даби
Маршрут
Rome (Italy), Catania (Italy), Athens (Greece), Suez Canal (passage), Aqaba (Jordan), Muscat (Oman), Abu Dhabi (UAE)

Продължителност
15 нощувки

Дати на отплаване


Пристанище на отплаване
Рим
от 802 $


Кораб
Цени
Маршрут
Описание
Celebrity CONSTELLATION
Брой пътници: 2038
Брой екипаж: 999
Последна година на реновация: -
Година на пускане на вода: 2002
Тонаж: 91000.00
Ширина: 32.00
Дължина: 294.00
Скорост: 24.00
Електрическо напрежение: 220/110


Многократно заемал първо място в класации за най-добър кораб, „Кони”, както почитателите на Celebrity Constellation галено наричат своя любим кораб, е най-новият и впечатляващ представител на класа Millenium на изисканата круизна компания Celebrity Cruises. Celebrity Constellation е първият кораб в класа си, който през 2010 г. е напълно модернизиран и преобразен по подобие на корабите от най-луксозния клас на компанията – Solstice. Така сега гостите на борда на Celebrity Constellation се радват на по-голям избор от заведения за хапване като специализираните ресторанти Blu и Uniquely Unordinary Qsine, и кафе-креперия Bistro-on-Five, повече опции за спорт и забавление, както и възможност за настаняване в уникалните СПА-каюти – луксозни каюти със СПА оборудване и разположение в близост до СПА центъра.

Удобства
БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ

На Celebrity Constellation имате на разположение много барове, дискотеки, пъбове и клубове за танци. Всички те нямат входна такса, но консумацията на напитки –алкохолни и безалкохолни (с изключение на вода, лимонада и студен чай) се заплаща.
Celebrity предлагат пакети с отстъпка от цената за неограничена консумация на вино, сок или газирани напитки, както и пакет за бутилирана минерална вода. Повече информация относно пакетите за напитки може да получите от Вашия круизен консултант в Юзит Калърс.
Най-известните и посещавани клубове в Celebrity Constellation са:
Martini Bar & Crush
Rendezvous Lounge
Sky Observation Lounge
Cellar Masters
Café al Bacio & Gelateria
Pool & Mast Bar
Sunset Bar


Други УслугиКаюти
Каюти
На борда на Celebrity Constellation има 1079 каюти разделени в няколко основни категории. Размерите варират от 17-18 кв.м. на вътрешните каюти до впечатляващите 120 кв.м. на Penthouse апартаментите снабдени с балкони от 36 кв.м. Всички каюти са снабдени с европейски и американски контакти. Баните са удобни, с душ кабини с прозрачни прегради, мивка, голяма тоалетка и голямо огледало. Има множество рафтове и няколко шкафчета, в които да приберете нещата си.

Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас