СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

Зимата на Средиземно море от Рим
Маршрут
Civitavecchia (Italy) - Savona (Italy) - Marseilles (France) - Barcelona (Spain) - Palma De Mallorca (Spain) - Palermo (Sicily) - Civitavecchia (Italy)

Продължителност
7 нощувки

Дати на отплаване
04.01.2019 г.,   11.01.2019 г.,   18.01.2019 г.,   25.01.2019 г.,   01.02.2019 г.,   08.02.2019 г.,   15.02.2019 г.,   22.02.2019 г.,   01.03.2019 г.,   08.03.2019 г.,   15.03.2019 г.,   22.03.2019 г.,   29.03.2019 г.,   05.04.2019 г.

Пристанище на отплаване
Рим
от 359 €


Кораб
Цени
Описание
Costa Diadema
Брой пътници: 3724
Брой екипаж: 1253
Последна година на реновация: -
Година на пускане на вода: 2014
Тонаж: 132.00
Ширина: 37.20
Дължина: 306.00
Скорост: 22.50
Електрическо напрежение: 110


Новото петзвездно попълнение на Costa cruises - Costa Diadema. Най-новият и луксозен кораб на Costa Cruises, Costa Diadema прави първото си плаване само преди 2 години, през 2014 г. Той притежава всички модерни удобства и характеристики на високите класове кораби като басейн с подвижен стъклен покрив, който позволява съоръжението да се използва дори и при лошо време, 4D кино, огромен СПА център. На борда ще откриете над 7000 оригинали и копия на произведения на изкуството от съвременни автори.

Удобства
ГАСТРОНОМИЯ
Costa Cruises се смята за една от компаниите с много добра кухня. Различни ястия от нея може да опитате в един от 7-те ресторанта на борда на Costa Diadema. 3 от тях са включени в цената на круиза и няма да се наложи да плащате за храна допълнително, в останалите 4 се заплаща фиксирана такса за вечеря или според цени в меню.
Във всички ресторанти, обаче, ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза.
С изключение на гала вечерите, официално облекло по време на хранене не се изисква. През деня то може да е в рамките на ежедневното, а вечер – спортно елегантно.
Ресторанти без допълнително заплащане:
Fiorentino Restaurant
Adularia Restaurant
Corona Blu
Ресторанти с допълнително заплащане:
Club Diadema – фиксирана такса от 25 евро
Tavola Teppanyaki – фиксирана такса от 30 евро
Samsara Restaurant – фиксирана такса от 25 euros
Piazza Pizza – 6.50 евро на пица
Gelateria Amarillo – 1.50 евро за сладолед


БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ
На борда на Costa Diadema има 10 дневни и нощни заведения – барове, дискотека, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните и специален бар за пушачи. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. Costa Cruises предлага и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията може да спестите малко пари.


УСЛУГИ НА БОРДА

Спорт, релакс и забавления
Costa Diadema разполага с разнообразни опции, както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има мултифункционално спортно игрище, 3 басейна и фитнес, огромен СПА център с пълен набор от СПА процедури и услуги и театър на 3 етажа, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми.
Следните дейности са включени в цената на круиза:
Спортно игрище – пригодено за игра на баскетбол, футбол, волейбол Писта за джогинг – специална алея за тичане на открито Фитнес – добре оборудван фитнес с голям брой уреди за различни типове тренировки. В него не се допускат лица под 16 г. Групови занимания по аеробика и фитнес Джакузита - на борда на Costa Diadema ще намерите 5 външни джакузита Басейни – корабът разполага с 2 външни басейна, един от тях е оборудван с подвижен стъклен покрив, което позволява да се използва и при лошо време. За децата има и детски басейн Театър Emerald и всички организирани спектакли по време на круизаното пътуване
Допълнителна такса се плаща за:
Спортни тренировки и уроци: индивидуални фитнес тренировки с инструктор; уроци по танци, йога, пилатес. Средната цена е за 1 посещение е €12 СПА център Samsara – и всички процедури в него - той е с площ 6000 кв.м и разполага турска баня, термална баня, сауна, стаи за аромотерапия, специални стаи за отдих, UVА солариум, малък басейн за таласотерапия, салон за красота Това не важи изцяло за пасажерите, настанени в каюти Samsara, за които ползването на някои услуги са безплатни PlayStation игри 4D кино Маникюр, педикюр, фризьор
С деца на круиз
Costa Cruises се грижат едновременно за забавлението на децата и безгрижната почивка на родителите със своята програма Costa Kids Program. Тя включва всички детски занимания – те може да бъдат: • карнавали, пица партита, уроци по: италиански, пластика, рисуване, танци за деца; игри, спортни състезания, музикални вечери; диско партита; • занималня и детска градина за деца от 3 до 11 години – безплатна до 23:30 ч. през нощта. Тези детски занимания са включени в цената на круиза и са организирани и водени от млади хора, специално обучени за работа с деца. Провеждат се почти през целия ден: от 9 до 12 ч., от 15 до 18 ч. и от 21.30 до 23.30 ч. и са съобразени с възрастта на децата, които са разделени на 2 групи: • Squok Club – деца от 3 до 11 години; • Teens Club – деца между 12 и 17 години.


Палуби
Палyби
Каюти
Inside Classic
Цена на човек в двойна каюта.

Outside
Цена на човек в двойна каюта.

Balcony Classic
Цена на човек в двойна каюта.

Suite
Цена на човек в двойна каюта.

Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас