СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

3има в Средиземно море
Маршрут
Civitavecchia (Italy), Genoa (Italy), Katakolon (Greece), Heraklion (Greece), Haifa (Israel), Limassol (Cyprus), Rhodes (Greece), Messina (Italy), Civitavecchia (Italy)

Продължителност
11 нощувки

Дати на отплаване
19.11.2019 г.

от 719 €


Кораб
Цени
Описание
MSC Opera
Брой пътници: 1712
Брой екипаж 740
Последна година на реновация: 2014
Година на пускане на вода: 2005
Тонаж: 59058.00
Ширина: 28.80
Дължина: 251.25
Скорост: 21.00
Електрическо напрежение: 220


MSC Opera принадлежи към флотилията на MSC Cruises, клас Lirica. Корабът е относително малък, което предполага по-малко места за развлечение на борда, но от друга страна е много подходящ за една по-спокойна почивка, в по-фамилиарна обстановка и персонално внимание.

Удобства
БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ
На борда на MSC Opera има 5 дневни и нощни заведения – барове, дискотека, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. MSC предлагат и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията може да спестите малко пари.

La Cabala Piano Bar

Byblos Disco


УСЛУГИ НА БОРДА
Спорт, релакс и забавления MSC Opera разполага с разнообразни опции, както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има 2 басейна и игрище за мини голф, СПА център и театър, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми. Следните дейности са включени в цената на круиза: Фитнес Басейни – два външни басейна Две джакузита Мини голф Допълнителна такса се плаща за: СПА център Маникюр, педикюр, фризьор


Каюти
Inside classic


Outside Classic


Balcony Classic


Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас