ДАЛЕЧЕН ИЗТОК

LAST MINUTE! Япония,Тайван и Русия
Маршрут
Japan, Taiwan, Russia

Продължителност
15 нощувки

Дати на отплаване


Пристанище на отплаване
Токио
от 449 €


Кораб
Цени
Описание
Costa neoRomantica
Брой пътници: 1308
Брой екипаж: 590
Последна година на реновация: 2011
Година на пускане на вода: 1993
Тонаж: 53.00
Ширина: 31.00
Дължина: 220.00
Скорост: 19.50
Електрическо напрежение: 110


Costa neoROMANTICA е пуснат на вода през 1993 година като Costa Romantica. След почти 10 години служба, от круизната компанията инвестират 120 милиона долара в реновирането на кораба и резултатът е Costa neoROMANTICA - част от нова концепция наречена НЕО клас. Сред новостите, най-интересни са Samsara SPA зоната, която включва и Samsara SPA каюти в близост до центъра, Samsara ресторант, повече апартаменти и повече каюти с балкон. Така наречените публични зони или местата за хранене, забавление, баровете са разположени на по-горните палуби. Обзаведени са с мрамор, елегантни мебели и съвременни произведения на изкуството. Ефектът е забележителен и изненадващо създава усещане за спокойствие и уют. Баровете са просторни, а зоните за деца напротив - изглеждат малки в сравнение с днешните тенденции на новите круизни кораби. Корабът не разполага с истинска палуба за разходки, но Lido зоните с басейна и местата за слънчеви бани са обширни.

Удобства
ГАСТРОНОМИЯ

Гостите на Costa neoRomantica могат да избират между 6 ресторанта на борда като 4 от тях са включени в цената на круиза, а другите два са à la carte или така наречените Специализирани ресторанти, за които е препоръчително да се направи резервация и ястията се заплащат.

Ristorante Botticelli - основен ресторан (включен в цената на круиза)
Botticelli се намира на 8-ма палуба и е отворен за закуска, обяд и вечеря. Ресторантът е със сервиз. За закуска и обяд гостите се хранят без фиксирано време, докато вечерята е разделена на две части - ранна и късна.
Майстор-готвачите предлагат гурме-менюта добре подбрани с помощта на специалисти от Университета по гастрономични науки в град Поленцо - Италия. Към всеки обяд и всяка вечеря пасажерите се наслаждават на чаша вино съобразено с ястията и селектирано от професионални сомелиери.

Ristorante Club neoRomantica - à la carte ресторант (само с резервация)

Club neoRomantica е разположен на 9 палуба и е един от двата специализирани ресторанта на борда на круизния кораб. Заведението е отворено само за вечеря. Ястията се приготвят пред погледа на гостите, а менюто е изградено предимно от италиански и френски специалитети. Вкусната храна и изисканата обстановка са "гарнирани" с лека и приятна музика на живо.

Pizzeria Capri - италианска кухня (включен в цената на круиза, самообслужване) Няма как италиански круиз да не предлага пица на борда! Capri е разположен на 11 палуба и клиентите могат да избират между вътрешни и външни маси. Ресторантът е отворен за обяд и вечеря. Пиците се приготвят в пещи на дърва, а освен с тях готвачите изкушават с голямо разнообразие от focaccia di Recco - тънка питка с пълнеж от сирене характерна за района Лигурия. Интериорът е решен в черно и бяло и заедно с ръчно декорираните канички, в които се поднася виното създава усещането за истинска италианска пицария.

Ristorante Giardino - (включен в цената на круиза, самообслужване) Giardino е разположен на 10 палуба и е отворен за закуска , обяд и вечеря. Обстановката е непринудена, гостите избират ястия от разнообразен бюфет и най-важното - времето за вечеря, както и масата не са фиксирани.

Grill Capri - ресторант на открита палуба (палуба 11), (включен в цената на круиза, самообслужване) Grill Capri е най-неангажирищото заведение разположено на 11 палуба. Ястията също са непретенциозни и са основно приготвени на скара.

Ristorante Samsara - à la carte ресторант (само за пасажери настанени в каюти клас Samsara) Samsara се намира на девета палуба и е отворен за закуска, обяд и вечеря. Храната в заведението е безплатна за гостите настанени в каюти клас Samsara, а останалите гости могат да вечерят там с предварително направена резервация и, разбира се, срещу заплащане. Освен гурме специалитетите, които се предлагат. Samsara е интересен с предлаганите нискокалорични менюта и за закуска, и за обяд, и за вечеря.


БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ
На борда на Costa neoRomantica има 7 дневни и нощни заведения – барове, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. Costa Cruises предлага и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията може да спестите малко пари.


УСЛУГИ НА БОРДА

Спорт, релакс и забавления

Costa neoRomantica разполага с разнообразни опции, както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има мултифункционално спортно игрище, 2 басейна, 2 джакузита, солариум и фитнес, огромен СПА център с пълен набор от СПА процедури и услуги и театър, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми.

С деца на круиз

Costa Cruises се грижат едновременно за забавлението на децата и безгрижната почивка на родителите със своята програма Costa Kids Program. Тя включва всички детски занимания – те може да бъдат:
карнавали, пица партита, уроци по: италиански, пластика, рисуване, танци за деца; игри, спортни състезания, музикални вечери; диско партита;
занималня и детска градина за деца от 3 до 11 години – безплатна до 1.30 ч. през нощта. Тези детски занимания са включени в цената на круиза и са организирани и водени от млади хора, специално обучени за работа с деца. Провеждат се почти през целия ден: от 9 до 12 ч., от 15 до 18 ч. и от 21.30 до 23.30 ч. и са съобразени с възрастта на децата, които са разделени на 2 групи:
Squok Club –разделени са на два клуба: за деца от 3 до 6 години и от 7 до 11 години.
Teens Club – разделени са на два клуба: за деца между 12 и 14 години и от 15 до 18 години.

Интернет

На борда на Costa neoRomantica имате достъп до безжичен и кабелен интернет.
Wi-Fi връзка е осигурена във всички общи части и някои каюти за ползване от собствен компютър, телефон, таблет или друго устройство;
кабелен интернет пък се ползва на настолни компютри в компютърната зала


Палуби
Описание
Каюти
Inside
Цена дадена на човек в двойна каюта.

Outside
Цени дадени на човек в двойна каюта.

Balcony
Цени дадени на човек в двойна каюта

Suite
Цени дадени на човек в двойна каюта.

Изберете New Travels Agency за вашето пътуване
Поръчайте вашата е-брошура оттук
Свържете се с нас